تنظیم دما: دمای نامناسب نیز سرعت هیدرولیز شدن غشای اسمز مع را افزایش می دهد. به همین دلیل تنظیم دمای آب ورودی نیز امری بسیار مهم است. معمولا دمای مناسب بین 20 تا 25 درجه است. حداکثر دمای قابل تحمل برای دو غشای اسمز مع به شرح زیر است. غشای سلولز استات 30 و غشای پلی آمید 35 درجه سانتی گراد است. کنترل عوامل رسوب کننده: مواد اکسید شونده همانند اکسید ها و هیدروکسید های آهن، منگنز و سیلیس می توانند در طی فرآیند املاح زدایی با رسوب نمودن روی غشا مشکلاتی را غشای ,دمای ,اسمز مع ,غشای اسمز منبع
درباره این سایت